-
5 stron
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
pomiary lady-comp
#1 Guest_xela_*
Napisano 03 styczeń 2006 - 11:53
pozdro
[ Dodano: Sro Sty 11, 2006 8:38 am ]
muszę dodać że to nie jest tylko termometr. jest to mały komputer cyklu, który wyznacza płodność i jest tak skuteczny jak tablety anty (99.3%).
ja z przyjemnością przerzuciłam się na to bo tablety zrujnowały mi zdrowie
[ Dodano: Sro Sty 11, 2006 8:43 am ]
muszę dodać że to nie jest tylko termometr. jest to mały komputer cyklu, który wyznacza płodność i jest tak skuteczny jak tablety anty (99.3%).
ja z przyjemnością przerzuciłam się na to bo tablety zrujnowały mi zdrowie
-
5 stron
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 29 marzec 2012 - 08:02
Ale fakt większość facetów jako złoty środek traktuje tabletki bo dla nich to najwygodniejsze.
Choć nie zdają sobie sprawy choćby z tego że tabletki np. obniżają libido a to przecież dla nich powinno mieć znaczenie
No i w sumie racja co by nie mówić komputery cyklu są jakąś nowinką 21 wieku.
I mam nadzieję że za jakiś czas staną się bardzo powszechne.
Napisano 29 marzec 2012 - 09:06
Fakt,że nie wiedza na temat płodności i antykoncepcji jest straszna ale facetom na prawdę wiele nie trzeba tłumaczyć aby pojęli ze jednak tak naturalnie to jest lepiej. Oni techniczni sa więc komputery cyklu bardzo do nich przemawiają.
Napisano 30 marzec 2012 - 09:34
Użytkownik Marcia dnia 29 marzec 2012 - 09:06 napisał
Fakt,że nie wiedza na temat płodności i antykoncepcji jest straszna ale facetom na prawdę wiele nie trzeba tłumaczyć aby pojęli ze jednak tak naturalnie to jest lepiej. Oni techniczni sa więc komputery cyklu bardzo do nich przemawiają.
OOoo dokładnie, oni mają proste myślenie- tu jest algorytm, który jest w 99,3 % nieomylny więc jak facet kumaty to i zaufa po krótkim czasie dla kompa
Mój cwaniak się teraz zrobił, podam Wam przyklad, wczoraj kiedy zaczęliśmy popołudniowe "przytulanki" powiedział " ale uważajmy może, bo przecież masz czerwone światełko" - hehehe a ja taka zdziwiona, bo nawet nie wiedziałam
Napisano 01 kwiecień 2012 - 07:55
Użytkownik Rosalie dnia 30 marzec 2012 - 09:34 napisał
Mój cwaniak się teraz zrobił, podam Wam przyklad, wczoraj kiedy zaczęliśmy popołudniowe "przytulanki" powiedział " ale uważajmy może, bo przecież masz czerwone światełko" - hehehe a ja taka zdziwiona, bo nawet nie wiedziałam
hehehe nieźle mój chyba sam by sprawdzić nie umiał
Widac jak facet chce to wszystko potrafi
Napisano 06 kwiecień 2012 - 08:32
A ja mam takie pytanie czy jak się wstanie z łóżka ale tylko na chwilkę a potem śpi się 2 godziny a nie 3 to czy pomiar będzie wiarygodny???
Kilka razy tak ostatnio miałam ale nie dokonywałam pomiaru bo nie chciałam namieszać.
Ale zaczęłam się nad tym zastanawiać.
Czy któraś z was tak miała ???
Napisano 06 kwiecień 2012 - 09:23
Użytkownik katasha7 dnia 06 kwiecień 2012 - 08:32 napisał
A ja mam takie pytanie czy jak się wstanie z łóżka ale tylko na chwilkę a potem śpi się 2 godziny a nie 3 to czy pomiar będzie wiarygodny???
Kilka razy tak ostatnio miałam ale nie dokonywałam pomiaru bo nie chciałam namieszać.
Ale zaczęłam się nad tym zastanawiać.
Czy któraś z was tak miała ???
Będzie wiarygodny, spoko loko, skoro wstajesz na chwilę i w domu jesteś to 2 h stykną.
Gorzej jak w tym czasie odwieziesz dzieci do szkoły i zrobisz zakupy w tesco, wiec te 2 godz snu to moze byc mało
Napisano 09 kwiecień 2012 - 11:21
Użytkownik Rosalie dnia 06 kwiecień 2012 - 09:23 napisał
Gorzej jak w tym czasie odwieziesz dzieci do szkoły i zrobisz zakupy w tesco, wiec te 2 godz snu to moze byc mało
No faktycznie 2 razy w święta mi się tak stało i w sumie żadnych anomalii nie było więc dobrze.
Napisano 15 kwiecień 2012 - 08:10
Napisano 16 kwiecień 2012 - 07:20
w tzw. metodach wieloobjawowych dopuszczalne jest wstawanie w nocy i wystarczy godzina odpoczynku (nie musi być snu) przed zmierzeniem temperatury - czy komputery cyklu naprawdę wymagają wiecej?
Dla sprawdzenia można zmierzyć temperaturę i porównać z poprzednimi, aby zobaczyć, czy naprawdę będzie to pomiar zakłócony (czyli nieprawdziwy). Też przeszłam okres wstawania w nocy do chorych dzieci i u mnie akurat pomiary były normalne.
Napisano 17 kwiecień 2012 - 08:14
Niestety małą ma straszny katar i kaszel i wstaje do niej bardzo często teraz bo tutaj zakaszle tutaj nie może przez nos odetchnąć i się przewraca.
grr a sprawdzałam raz i takie bardzo częste wstawanie u mnie powodowało dośc znaczący wzrost temperatury.
Napisano 18 maj 2012 - 02:42
Udostępnij ten temat:
-
5 stron
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5