seks oralny a ciaza???
Rozpoczęty przez cieslak, mar 08 2009 09:21
17 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 marzec 2009 - 10:39
popieram dziewczyny. Myśle, że nie zdarza się to często, bo i po co ktoś miałby tak robić? Bez sensu, aby doszło tak do zapłodnienia to musiałbys się spuścić sobie na ręke i od razu włozyć ja do pochwy dziewczyny, ale powtarzam po co tak robić? Pewnie Nat wymyśli zaraz po co ;-)
Napisano 12 marzec 2009 - 10:53
Jeżeli na palcach będziesz miał spermę i dość szybko wprowadzisz dziewczynie palce do pochwy i to dość głęboko to szansa jest duża. Pomagasz im się dostać do środka. Natomiast gdy znajdują się na wargach sromowych- szansa jest znacznie mniejsza bo plemniki nóżek ani skrzydełek nie mają ;) No może tylko witki :D
Napisano 12 marzec 2009 - 09:26
Wiesz co może spałem :P Z reszta to było dawno :P
A mam jeszcze pytanie czy w ogole jest możliwe żeby zajść w ciąże poprzez wprowadzenie plemników palce?? No i jaka musiała by to być ilość i czy często się to zdarza?
Wiem ze mecze ale wole być w 100% pewien
A mam jeszcze pytanie czy w ogole jest możliwe żeby zajść w ciąże poprzez wprowadzenie plemników palce?? No i jaka musiała by to być ilość i czy często się to zdarza?
Wiem ze mecze ale wole być w 100% pewien
Napisano 09 marzec 2009 - 08:55
jeżeli na palcu będziesz miał swoją świeżą spermę i ten palec włożysz dziewczynie do pochwy,to ciąża jest wtedy mozliwaA czy jest możliwe zajście w ciąże poprzez wprowadzenie palcem jakiejś niewielkiej ilości (śladowej) spermy lub płynu ejakulacyjnego???
Eltern werden ist nicht schwer, Eltern sein dagegen sehr ...
Napisano 08 marzec 2009 - 09:21
Witam wszystkich serdecznie i odrazy wszystkiego najlepszego dla wszystkich Pań... ;]
Uprawiałem z dziewczyna seks oralny i nasuwa mi się parę pytań, szukałem dosyć sporo czasu czegoś na forum ale nie znalazłem... pieściliśmy się w sposób ze najpierw ona mi (mogło dojść do wytrysku > ona połknęła ja) później jakiś czas przerwy (no około 10-20 minut) w tym czasie się całowaliśmy a następnie ja jej robiłem językiem... można powiedzieć ze doszło do głębokiej penetracji tym językiem :P
Czy może zajść w ten sposób w ciąże?
Czy możliwe jest przeniesienie spermy poprzez całowanie a następnie językiem do organów rozrodczych dziewczyny?
Wiem ze raczej to nie możliwe ale wole być pewien... Z góry dzięki
Uprawiałem z dziewczyna seks oralny i nasuwa mi się parę pytań, szukałem dosyć sporo czasu czegoś na forum ale nie znalazłem... pieściliśmy się w sposób ze najpierw ona mi (mogło dojść do wytrysku > ona połknęła ja) później jakiś czas przerwy (no około 10-20 minut) w tym czasie się całowaliśmy a następnie ja jej robiłem językiem... można powiedzieć ze doszło do głębokiej penetracji tym językiem :P
Czy może zajść w ten sposób w ciąże?
Czy możliwe jest przeniesienie spermy poprzez całowanie a następnie językiem do organów rozrodczych dziewczyny?
Wiem ze raczej to nie możliwe ale wole być pewien... Z góry dzięki