Skocz do zawartości

Zdjęcie

Brak miesiączki, dużo białego śluzu

• Zaloguj się aby odpowiedzieć
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 martucha88

martucha88

Wie prawie wszystko

• Bardzo Aktywny
  • 1495 Postów

Napisano 11 listopad 2010 - 11:19

Ciąża w tym przypadku jest wykluczona.Sperma musi się znaleźć w pochwie,a nie na chusteczce:)

#2 kasia.

kasia.

Wie prawie wszystko

• Bardzo Aktywny
  • 1523 Postów

Napisano 02 listopad 2010 - 07:36

bez obaw, w ciążę się ręką ani chusteczką nie zachodzi ;)

#3 maksiludek

maksiludek

Nowicjusz

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 Postów

Napisano 02 listopad 2010 - 07:14

Zdrowy rozsądek od początku mi to podpowiada ;) Ale naczytałem się już tyle tematów na forach, że po prostu mam mętlik w głowie. Postaramy się podejść do tego na spokojnie. W razie nie pojawienia się miesiączki do końca tygodnia- test

#4 Katte

Katte

Zaczyna łapać o co chodzi

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 340 Postów

Napisano 02 listopad 2010 - 06:59

Nie, tak sie w ciaze nie zachodzi. Wyluzujcie.

#5 maksiludek

maksiludek

Nowicjusz

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 Postów

Napisano 02 listopad 2010 - 05:34

Właśnie pytanie miało dotyczyć zajścia w ciążę. ;) Obawiam się, bo mimo, że ręka, którą pieściłem partnerkę była całkowicie sucha, to miała ona kontakt z chusteczką, którą wycierałem jej brzuch.

#6 Katte

Katte

Zaczyna łapać o co chodzi

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 340 Postów

Napisano 02 listopad 2010 - 05:29

Ale na co chcesz uzyskac odpowiedz? Nie zadales zadnego pytania.
Jesli chodzi Ci o to czy mogla zajsc w ciaze, to nie, nie mogla.

#7 maksiludek

maksiludek

Nowicjusz

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 Postów

Napisano 02 listopad 2010 - 04:50

Witam. Moja partnerka miała okres 28 września, trwał 6 dni i był normalny. Od tego czasu kochaliśmy się z prezerwatywą 9 i 16 października. Ma dość długie cykle, ponad 30dni. 16 października podczas pettingu po stosunku z prezerwatywą doszedłem partnerce na brzuch. Wszystko dokładnie wytarłem. Moja obawa wynika z faktu, że 5 minut później suchą ręką, która bezpośredniego kontatku ze spermą nie miała, pieściłem partnerkę. Od 4 dni ma objawy jak przed miesiączką- ból piersi, skurcze i bóle macicy, ból pleców. Moje obawy budzi również śluz- jest biały, dość gęsty, ale jest go dość sporo. Ostatnio czuje się też osłabiona (np. dzisiaj rano). Teoretycznie okres spóźnia się 2 dni, jednak z uwagi, że mamy 17 lat raczej ma okresy nieregularne. Pozdrawiam i proszę o pilne odpowiedzi