23 grudnia 2011 roku mialam początek miesiaczki trwala ona 6 dni .
Współzyłam ze swoim partnerem 4 stycznia i 6 stycznia 6 stycznia 2 razy za kazdym razem zabezpieczalismy sie prezerwatywa nigdy nic sie z nia nie stalo nie pekala nie zsuwala sie nic z tych rzeczy . Po protu kiedy bralismy prysznic do chwila drugiego poczatku drugiego stosunku byla bez prezerwatywy trwalo to kilka sekund .. no nie wiem z pol minuty po czym moj partner zalozyl prezerwatywe .
Dzisiaj wykonalam test Quick Vue wyszedl negatywnie zastanawiam sie bo minelo od stosunku 12-13 dni a miesiaczke przewidywane powinnam dostac miedzy 19 a 20 dniem stycznia .
MArtwi mnie fakt iz w ogole nie odczuwam z tym zadnych bolesnosci to u mnie wrecz nienormalne moze spowodowane tym iz sie bardzo stresuje .
Czy w moim przypadku jest duze ryzyko ciazy ? Prosze o szczerosc ewentualna podpowiedz co moglabbym zrobic w danym momencie czy powotorzyc test ?
Dodam iz to byly moje dni plodne .
Zawsze stosowalam antykoncepcje hormonalna w tej chwili ... czekam na termin zabiegu poniewaz mam miesniaka ... bardzo malutkiego ale mam .
I stad ... po prostu zawsze mialam bolesne miesiaczki i czulam kiedy zbliza sie ten moment a teraz NIC ?:/ Zreszta tez nie jestem do konca przekonana o tych dniach plodnych bo jakos tak nigdy nie wierzylam w kalendarzyk
Użytkownik kaja1986 edytował ten post 17 styczeń 2012 - 05:35

Pomoc