lekarz powiedzial ze jak skoncze obecne opakowanie harmonetu nie mam odrazu zaczynac opakowania yaz tylko poczekac az dostane krwawienia.tzn z tego co zrozumialam bo strasznie mi motal:) wiec powiedzcie mi jak dokladnie wyglada przejscie z harmonetu na yaz
Strona 1 z 1
zmiana z haroment na yaz
Strona 1 z 1
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 20 styczeń 2012 - 04:50
ulotka yaz:
Cytat
Zmiana z złożonego hormonalnego produktu antykoncepcyjnego [...]
Można rozpocząć przyjmowanie leku Yaz następnego dnia po przyjęciu ostatniej tabletki zawierającej substancję czynną z poprzedniego opakowania, ale nie później niż następnego dnia po zakończeniu okresu bez tabletek poprzedniego produktu antykoncepcyjnego
Można rozpocząć przyjmowanie leku Yaz następnego dnia po przyjęciu ostatniej tabletki zawierającej substancję czynną z poprzedniego opakowania, ale nie później niż następnego dnia po zakończeniu okresu bez tabletek poprzedniego produktu antykoncepcyjnego
Napisano 28 styczeń 2012 - 07:33
naczytalam sie watkow o zmianie z innych tabletek na yaz i juz zgupialam,jedne z Was pisza ze odrazu po opakowaniu starych tabletek zaczynaja yaz inne ze po 7dniowej przerwie a mi lekarz powiedzial jeszcze co innego wiec sama nie wiem kogo sluchac.
- ← tabletka przyjęta po przerwie jeden dzień za późno
- Antykoncepcja hormonalna
- brak dwóch ostatnich tabletek →
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1