Forum.Antykoncepcja.pl: Cilest skutki uboczne - Forum.Antykoncepcja.pl

Skocz do zawartości

UWAGA!
Specjalnie dla naszych użytkowników rabat 5% przy dowolnych zakupach na Olive.pl z kodem PRO70kp

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Cilest skutki uboczne

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Rosea 

• Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 1

Napisano 11 luty 2012 - 02:13

Witam, Dostałam od ginekologa tabletki Cilest jednakże po przyjęciu pierwszej (brałam okolo godz 23) po paru godzinach mniej wiecej 3/4 w nocy budziłam się..było mi niedobrze podobne uczucie do "kaca".Z każdą kolejną tabletką ten stan się pogarszał...czułam się jakbym umierała..bóle brzucha chęć wymiotów cała się pociłam i tak przez ok. 2h potem udawalo mi się zasnąć. dotrwałam do 5 dni. Po 2 miesiącach chciałam sprobowac ponownie sądząc że może coś się zmieniło ale bez powodzenia. Lekarz nie robił mi badania na ilość hormonów..nie wiem czy nie powinien? Wiem tez, że Cilest są najłagodniejsze więc to coś musi być ze mną nie tak? Muszę jeszcze dodać, że choruję na nerwicę żołądka i mam dużo żółci w nim moze to jest z tym powiązane? Ginekolog stwierdził, że tabletki są wporządku i coś jest nie tak ze mną- rada bardzo przydatna jak na lekarza..więc może tutaj dowiem się czegos nowego czegoś więcej?
Pozdrawiam, Rosea

Użytkownik Rosea edytował ten post 11 luty 2012 - 02:14

0

Strona 1 z 1