Forum.Antykoncepcja.pl: krwawienie przy 10 pigułce - Forum.Antykoncepcja.pl

Skocz do zawartości

UWAGA!
Specjalnie dla naszych użytkowników rabat 5% przy dowolnych zakupach na Olive.pl z kodem PRO70kp

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

krwawienie przy 10 pigułce

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   donau 

• Spragniony wiedzy
  • PipPipPip
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 35

Napisano 12 luty 2012 - 09:06

Hej, spotkała mnie ostatnio dziwna sytuacja, otóż 10 dnia dostałam lekkiego krwawienia, które utrzymuje się już 3/4 dni. Wszystkie pigułki brałam regularnie (no może w 2-3 godzinnych odstępach) a tu taka niespodzianka. Zastanawiam się czy może mieć na to wpływ sposób przechowywania pigułek- ostatnio byłam zmuszona do 1,5 godzinnego spaceru w temperaturze -20stopni, w torebce miałam blister z pigułkami, równo 4 dni po tym dostałam tego krwawienia, zazwyczaj czwartego dnia przerwy dostaje krwawienia z odstawienia(przypadek?). Możliwe, że mróz miał wpływ na działanie pigułek? Zastanawiam się czy jestem ciągle zabezpieczona, na jakiejś głupiej kafeteri przeczytałam, że takie krwawienia oznacza za małą dawkę hormonów i można zajść w ciąże. Biorę micro21 a dawka hormonów w nim zawarta jest dość spora. Zadzwonię jutro do gina i umówię się na wizytę, ale chciałabym też poznać wasze zdanie, zdarzyło się wam coś takiego?
Z góry dzięki za odpowiedź ;)
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1