Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale w sumie ma duży związek z tabletkami anty, więc niech już mi będzie, napiszę tutaj. Brałam tabletki 3 lata (Yasminelle, później Narayę), wraz z końcem września postanowiłam je na trochę odstawić, żeby mój organizm nieco się zregenerował. Miałam już trzy normalne okresy (spóźnienia około tygodniowe). Okres miałam dostać 5 lutego, dziś mijają 2 tygodnie, a okresu nie ma nadal (oczywiście w międzyczasie było dużo stresów związanych z sesją, później jeszcze dopadło mnie przeziębienie). Muszę podkreślić, że seksów nie było przez miesiąc od ostatniego okresu, po 28 dniu cyklu zdarzyło się parę, ale wszystko absolutnie zabezpieczone, więc mimo mojego panikarstwa staram się racjonalnie ciążę wykluczyć. Przed okresem mam zwykle ból piersi i podbrzusza, jakoś od początku tego tygodnia coś tam zaczęło pobolewać - głównie piersi. A teraz pytanie, przede wszystkim do dziewczyn, które podobnie jak ja, odstawiły tabletki - czy też doświadczałyście podobnych okresowych ekscesów, czy mam się martwić? Miałam nadzieję, że po trzech, raczej terminowych okresach, wszystko raczej wróciło do normy x.x proszę, rozwiejcie moje wątpliwości o ciąży z kosmosu.
Strona 1 z 1
Odstawienie tabletek
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1