Dyskusje Antykoncepcja.pl Antykoncepcja w dyskusji i pytaniach. Antykoncepcja - Serwis edukacyjny. Prezerwatywa, pigułka, plaster, spirala - czy to Twoja metoda antykoncepcji? Podyskutuj o tym. Wymień doświadczenia.
Zbieramy mity i wątpliwości dotyczące antykoncepcji po stosunku. Temat niezwykle aktualny w związku ze zbliżającymi się wakacjim. Dołączcie się do dyskusji
tym temacie
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 9:57 pm co poleciacie i za ile???
Witam, planuje rozpocząć współżycie ale wole do porezerwatywy dożucić coś jeszcze a środki chormonalne odpadają. Moja dziewczyna zaproponowała jeszcze glabulki albo jakiś krem lub żel, objecałem ze zajme sie tym:) no i mam problem, bo niewiem co bedzie lepsze, czytałem tu troche o tym i niewiem czy globulki bedą dobra skoro sie pieni itd, moze to być nie miłe. Co polecacie i jakei są ceny takich preparatów?? dziękije z góry i pozdrawiam wszystkich
KamJoaVic Pomogła: 33 razy Wiek: 26 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 393 Skąd: opolskie
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 10:07 pm Re: co poleciacie i za ile???